Especialistes en solucions auditives

La sol.lució per tornar a escoltar.

Disposem d’ajudes auditives: els audiòfons. En qualsevol centre auditiu d’Audiòfon Balear els serveis audiològics interdisciplinaris orienten i donen atenció individualitzada a les necessitats auditives.

Coneixem les dificultats que han existit per a moltes persones i els inconvenients en l’audició amb aquests sistemes, que gran part depenen de l’ajust individualitzat, tant del sistema com dels motllos anatòmics. Aquests ajustos són imprescindibles, i la seva mala adaptació pot ser la causa de la presència real de problemas en la vida qüotidiana i en la comunicació.

Quan més tard es fa el pronòstic pitjor pot arribar a ser. L’oïda, com en el cas de la deficiència visual, requereix de l’estimulació dels òrgans. Els audiòfons conserven els estímuls auditius; millora la qualitat de vida a través de la comunicació telefònica, escoltar música i entendre el televisor.

.

audiologia_infantil

 

Audiología infantil

AUDIOLOGÍA INFANTIL

A Audiòfon Balear disposem de l’equipament i dels especialistes amb una experiència de més  de 30 anys en adaptació infantil. Oferim assesorament i orientació pels pares de nens amb qualsevol tipus de discapacitat auditiva al llarg del procés educatiu.

També oferim seguiment i assessorament sobre els sistemes implantables oseointegrats. En el nostre centre es realitzen les verificacions i intel.ligibilitat auditiva en els Implants osteintegrats o Implants coclears.

Recolzament de serveis de reeducació i entrenament auditiu per a aquelles persones que necessiten una ajuda adicional, amb l’objectiu d’optimitzar la seva audició residual.

Recordeu que els pares teniu l’opció de triar el centre més especialitzat.

 

 

AUDIOLOGÍA EN ADULTS

Moltes persones desconeixen que tenen algun grau de pèrdua auditiva que poc a poc compromet la seva activitat profesional o social. És fonamental reconèixer aquest obstacle i cercar, en el seu cas, la millor sol.lució sobre la seva capacitat auditiva. Audiòfon Balear pot comprovar a través d’estudis audiològics quin tipus de dificultat pot tenir, i la sol.lució profesional adecuada.

Si la seva activitat laboral li exigeix una major atenció o suport , l’entorn social en el que es desenvolupa habitualment és complexe i  requereix d’una atenció auditiva per optimitzar una bona qualitat de vida : necessitarà escoltar millor.

Si ho desitja, en qualsevol dels nostres centres, pot realizar una revisió de la seva audició.

Si l’especialista en ORL li recomana la utilització d’audiòfons, vostè té la llibertat d’elegir el centre que li ofereixi més confiança profesional. Pot accedir als nostres centres per a orientar-lo sobre les ajudes tècniques que millorin l’audició o per a qualsevol accessori. Consulti’ns.

 

Audiología adultos